onsdag 6. juni 2012


Tegneoppgave
Gråtoneskala, blindtegning, Tegning av positiv og negative flater, kroki og portrett.
Dette er en tegneoppgave hvor vi skulle lage gråtoneskala, blindtegninger, tegninger av positive og negative flater, kroki og portrett.
Det første vi begynte på var gråtoneskalaen hvor vi skulle prøve ut de 4 forskjellige blyantene våre.

Så skulle vi prøve oss på blindtegning, noe som ble litt mer vanskelig enn man skulle tro. Da fikk vi gjenstander og tommelen vi skulle tegne uten og se på arket. Det ble mange artige resultater av dette.


Når vi skulle tegne positiv og negativ flater, gikk vi førts to og to og stilte oss inne i vinduet så skulle den andre parten sitte og tegne deg i fire forskjellige positurer. Også skulle du bytte slik at du fikk tegnet den andre personen med fire andre positurer.
etter det skulle vi gå tilbake til plassene våres og tegne først inne i figuren Også på et annet bilde skulle vi tegne kun i tomrommene rundt personer.

  

I krokitegningene tegnet vi personer i forskjellige positurer. Og fordi som ikke er sikker på hva kroki er så er det raske skisser av modell. Alle detaljer blir ikke tatt med kun de viktige elementene.. Dette gjør det letter for modellen å slippe og holde posituren noe lenge.Materiale:
   ·        Blyant
   ·        Ark
   ·        Forskjellige gjenstander
   ·        Hviskelær   Andre ting vi har lagd:
Egenvurdering:
Siden jeg ikke synes jeg er særlig god til og tegne og ikke har tålmodighet til og tegne var ikke oppgaven her noe for meg i det heletatt. Men det var greit å få prøvd seg på forskjellige teknikker og tegne på. Og at alle har vi vår måte å se og tegne på. oppgaven i seg selv var grei, men nok en gang ikke noe for meg. Selv om det var litt gøy å se hvordan man kan se på en ting og tegne etter uten og egentlig se hva du tegner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar