torsdag 7. juni 2012


Hva er moderne akkurat nå?
Gruppearbeid

I denne oppgaven skulle vi jobbe sammen i grupper hvor vi skulle forsøke å finne ut om hva som er moderne akkurat nå innen et valgt tema. Det ble skrevet opp forskjellige temaer som vi selv kunne velge hvilke vi ville finne mer ut av. Jeg endte tilslutt opp på smykkedesign med Rikke, Tale og Simen.

Alle fikk i oppgave å lage en digital presentasjon med bilder, musikk og stikkord i ett program som heter Photostory.  Presentasjonen skulle avsluttes med en oppsummering hvor vi skulle vurder og tolke dagens trender og forsøke å trekke inn linjer til stilhistorien.


For å finne informasjon og bilder fikk vi lov til og gå rundt omkring på forskjellige butikker i byen for å ta bilder og spørre de som jobbet der om hva som var moderne akkurat nå blant smykkedesign. De butikkene vi var innom var Ginatricot, Accessorize, Glitter og Indiska. Vi dro og inn på forskjellige nettsider hvor vi lastet ned forskjellige bilder og la inn på videoen.Materialet:
     ·        Butikker
     ·        Nettet
     ·        Kamera
     ·        Photostory
     ·        Youtube (for musikken)

Kompetansemål
     ·        Reflektere over og vurder eget og andres arbeid som grunnlag for å tolke trender og finne fram til egen utviklingsbehov.
     ·        Bruke digitale verktøy i kvalitetsarbeid og presentasjons- og dokumentasjonsarbeid i tråd med yrkesmessige behov.

Egenvurdering:
Oppgaven her var litt annerledes enn hva vi pleier å ha, og det synes jeg var veldig greit. Fordi da blir det en forandring i det vi holder på med til vanlig. Pluss at man fikk se hvordan de andre i klassen jobbet når de ikke satt alene med sitt eget arbeid. Føler jeg fikk et innblikk i hva som var moderne akkurat nå og fikk vite ting jeg ikke viste fra før av. Oppgaven var veldig grei, ikke for vanskelig men kanskje litt for lett. Ellers er jeg veldig fornøyd med gruppearbeidet og hvordan resultatet ble.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar